چیز تصویر انتخابات احمدی نژاد احمدی نژاد

چیز: تصویر انتخابات احمدی نژاد احمدی نژاد انتخابات ریاست جمهوری اخبار سیاسی و اجتماعی

خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

توجه: در صورتی که فایل دارای ایراد است یا حقوق نویسنده رعایت نشده با ما تماس بگیرید

داوران هر لحظه شرایط مشکل داشته‌اند؛ چه آن وقت که به غیر از لباس سیاه مجاز به پوشیدن و گزینش لباسی با رنگ دیگر نبودند و چه تمام زمان‌هایی که انواع فحاشی‌ها و ال

چند می‌گیری سوت بزنی؟

چند می گیری سوت بزنی؟

عبارات مهم : ایران

داوران هر لحظه شرایط مشکل داشته اند؛ چه آن وقت که به غیر از لباس سیاه مجاز به پوشیدن و گزینش لباسی با رنگ دیگر نبودند و چه تمام وقت هایی که انواع فحاشی ها و البته تهمت ها را به جان خریده اید. داوری جزء لاینفک فوتبال چه سنتی و چه نوع مدرنش هست. این شغل بسته به پیشرفتی که فوتبال داشته رشد کرده و حالا علاوه بر امکانات جانبی از جمله گوشی بی سیم و …، می تواند دلخوش به تکنولوژی و فناوری ویدئویی هم باشد.

به گزارش شرق، بااین حال مثل تمام مشاغلی که درگیر دستمزد و زیاد کردن دستمزد بوده اند، این شغل که به نوعی قضاوت هم دارد، مستثنا نیست. داوری از مشاغلی است که هر لحظه صاحبان شغلش از مشکل کار و کمیِ دستمزد نالیده اند. نقطه اشتراک اینکه نسخه داخلی و خارجی ندارد و هر داوری در هر نقطه از کره خاکی نسبت به پولی که می گیرد گله دارد؛ حالا یکی زیاد و یکی کمتر.

چند می‌گیری سوت بزنی؟

٧٠٠ هزار تومان جهت ایرانی ها

در لیگ برتر کشور عزیزمان ایران چندسالی می شود كه دستمزد داوران افزایشی پیدا نکرده؛ سازوکار داوران ایرانی با فدراسیون و کمیته داوران است و آنها هم با توجه به کمبود بودجه دستشان جهت پرداخت دستمزدهای آن چنانی باز نبوده و ظاهرا هم نیست.

در لیگ برتر کشور عزیزمان ایران هر بازی جهت داور ٧٠٠ هزار تومان عایدی دارد و در عالی ترین حالت ممکن که البته خیلی کم پیش می آید، می تواند در یک فصل ٢٥ بازی سوت بزند که نهایتا سر سال برایش رقمی نزدیک به ٢٠ میلیون تومان خواهد داشت. واضح است که این رقم به همه داوران نمی رسد؛ در کشور عزیزمان ایران فعلا فقط چند داور عالی داریم که می توانند در يك فصل این همه بازی را سوت بزنند.

داوران هر لحظه شرایط مشکل داشته‌اند؛ چه آن وقت که به غیر از لباس سیاه مجاز به پوشیدن و گزینش لباسی با رنگ دیگر نبودند و چه تمام زمان‌هایی که انواع فحاشی‌ها و ال

از این گذشته رقم دستمزد داوران خط و داوران چهارم هم به مراتب از این رقم پایین تر هست؛ به طوری که کمک داور ٤٠٠ هزار تومان و داور چهارم ٣٠٠ هزار تومان جهت هر بازی در لیگ برتر می گیرند. «همگی قبول داریم دستمزد داوران، دستمزد زیادی نیست. از این بدتر آنکه در طول چند سال گذشته هم رشدی نداشته است». این بخشی از صحبت های هدایت ممبینی، داور سابق کشور عزیزمان ایران و البته یکی از اعضای هیئت رئیسه کنونی فدراسیون فوتبال است که خودش بیش از هر فرد دیگری درگیر داستان حق و حقوق داوران در کشور عزیزمان ایران است.

دستمزد داوران ایرانی در طول چند ساله گذشته با داشتن اسپانسر کمی بهتر شده است ولی هنوز هم تا رسیدن به سطح ایده آل فاصله زیادی دارد. در واقع یک داور خوب ایرانی به غیر از سوت هایی که می تواند خارج از کشور بزند در عالی ترین حالت با این دستمزد، یک حقوق کارمندی دارد. در مقایسه با زندگی بقیه کارمندها، این رقم نمی تواند ناعادلانه باشد ولی در مقایسه با خود فوتبال و هزینه ای که کلوب ها جهت بازیکنان و ریخت و پاششان می کنند، رقم کمی است.

ممبینی با اشاره به این عنوان می گوید: «نبود تناسب بین عایدی بازیکنان با داوران در همه جای دنیا مطرح است و فقط مختص کشور عزیزمان ایران نیست. بااین حال صحبتی که داریم این است که جایگاه داوری واقعا جایگاه بسیار خاص ای است که واقعا نیاز به پیگیری بسیار زیادی دارد»

چند می‌گیری سوت بزنی؟

فاصله از زمین تا آسمان

همان طور که اختلاف فوتبال باشگاهی کشور عزیزمان ایران با کلوب های طراز اول اروپایی، اختلافی نجومی هست، دریافتی داوران ایرانی در مقایسه با همتایان خارجی شان، حداقل در لیگ های معتبر، تقریبا ناچیز است.

داوران هر لحظه شرایط مشکل داشته‌اند؛ چه آن وقت که به غیر از لباس سیاه مجاز به پوشیدن و گزینش لباسی با رنگ دیگر نبودند و چه تمام زمان‌هایی که انواع فحاشی‌ها و ال

در اروپا داوران بسیاری از لیگ ها با قرارگرفتن در فهرست داوران «حرفه ای» حقوقی حرفه ای هم دریافت می کنند؛ به این معنی که رقم ثابتی جهت دستمزد هر سال آنها در نظر گرفته می شود. آلمان، ایتالیا و انگلیس نمونه هایی از لیگ های مذکور هستند که به طور میانگین در یک سال ١٧٠ هزار یورو دستمزد به داوران حرفه ای می دهند.

اما در اسپانیا شرایط کمی متفاوت هست؛ در این لیگ علاوه بر اینکه داوران حرفه ای می توانند به داشتن دستمزد ثابت دلخوش باشند، می توانند به حق پخش تصویرشان هم دل ببندند و در مجموع عایدی ارزش در یک سال را تا ٢٠٠ هزار یورو هم زیاد کردن دهند. حالا آیا چنین امکانی در کشور عزیزمان ایران هم وجود دارد؟ یعنی می شود به داوران ایرانی دستمزد ثابت ماهانه یا هر سال داد؟ هدایت ممبینی، یکی از اعضای هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال با یک «نه»قاطع به این سؤال پاسخ می دهد.

چند می‌گیری سوت بزنی؟

«واقعیت این است در کشورهایی که نام بردید، داوران به دليل حرفه ای بودن دستمزد ثابت دارند. فوتبال کشور عزیزمان ایران بعید است كه تا ده ها سال دیگر هم بتواند داوران حرفه ای داشته باشد». ممبینی می گوید بسیاری از کشورهای پیشرفته تر از کشور عزیزمان ایران در عرصه فوتبال هم از حرفه ای کردن داورانشان عاجز مانده اند.

چشم امید به حقوق یک میلیون و ٢٠٠ هزار تومانی

سالی که منتهی به جام جهانی شود، سال فوق العاده ای از لحاظ مالی جهت داوران خواهد بود؛ در واقع آنها علاوه بر دستمزدی که در لیگ های داخلی ارزش دارند در بازی های جام جهانی می توانند دلخوش به دریافت حقوق های خارق العاده ای باشند.

به طور مشخص جهت قضاوت در هر بازی جام جهانی دستمزدی جداگانه به داوران می رسد؛ به عنوان مثال سوت زدن یک بازی در مرحله یک هشتم نهایی ٣٠ هزار یورو و قضاوت در مرحله یک چهارم و نیمه نهایی جام جهانی ٤٥ هزار یورو جهت داور دستمزد به همراه دارد! رقمی شايان توجه که می تواند انگیزه داوران ایرانی جهت سوت زدن در جام جهانی را چندبرابر کند.

از این عنوان گذشته سوت زدن در لیگ قهرمانان آسیا جهت ایرانی ها و لیگ قهرمانان اروپا جهت داوران اروپایی هم عایدی های خوبی به همراه دارد. هر داور اروپایی در لیگ قهرمانان اروپا بسته به مرحله اش بین دوهزارو ٥٠٠ تا سه هزار یورو درآمد دارد. حالا کمی پایین تر از این رقم را می توان جهت سوت زدن در لیگ قهرمانان آسیا در نظر گرفت.

اكنون سؤال اینجاست که به غیر از علیرضا فغانی، کدام داور ایرانی می تواند چنین سوت هایی در تورنمنت های مهم بزند؟ به طور مشخص اینکه تعداد داوران ایرانی که می توانند فقط از راه داوری زندگی ارزش را تأمین کنند؛ یا وجود ندارند یا اینکه انگشت شمار هستند. «الان چندوقتی است که برنامه ریزی صورت گرفته تا حقوق داوران زیاد کردن پیدا کند».

این را هدایت ممبینی می گوید و ادامه می دهد: «اختلاف قیمتی که داوران ما با داوران منطقه دارند، چندان زیاد نیست. در واقع اگر بتوانیم به رقم مدنظرمان جهت داوران در هر بازی برسیم، می شود گفت قیمت را با قیمت سوت زدن در منطقه برابر کرده ایم». فدراسیون فوتبال به همراه کمیته داوران در پی این هستند که در صورت تأمین بودجه، دستمزد داوران را تا رقم خوبی اوج بکشند؛ چیزی نزدیک به دوبرابر دستمزد فعلی. رقمی که فعلا بر سر آن چانه زنی می شود؛ دستمزدی كه بین یک میلیون و ٢٠٠ تا یک میلیون و ٥٠٠ هزار تومان است.

وعده حق پخش!

سؤالی که حالا ذهن را درگیر می کند این است که این زیاد کردن تقریبا دوبرابری دستمزد از چه راهی باید تأمین شود؟ هدایت ممبینی می گوید: «برنامه ریزی هایمان را کرده ایم؛ بخشی از این درآمد از طریق قراردادهای محیطی ورزش حاصل می شود و بخش دیگرش هم که با رسیدن حق پخش تأمین می شود».

«حق پخش»؛ همان وعده موعودی است که ظاهرا هرگز وقت وقوعش فرانمی رسد. الان نه فقط کلوب های فوتبال کشور عزیزمان ایران بلکه داوران ایرانی هم چشم انتظار دریافت حق پخش تلویزیونی هستند؛ موضوعی که تجربه نشان داده رسیدن به آن در کوتاه مدت «امری محال» است.

ممبینی ولی نظر دیگری دارد: «نه؛ اتفاقا امر محالی نیست. ما به تازگی صحبت های خوبی با مسئولان صداوسیما داشته ایم و کارهای بسیار خوبی صورت گرفته که این مسئله برطرف شود. بسیار امیدواریم. از همین جا می گویم که جهت لیگ هفدهم خبرهای خوبی در راه است».

واژه های کلیدی: ایران | داوران | دستمزد | ایرانی | فوتبال | هدایت ممبینی | اخبار ورزشی و نتیجه های مسابقات


دانلود


دانلود فایل ها

نویسنده : getblogs

کتاب زبان اصلی J.R.R

دانلود کتاب لاتین

خرید کتاب لاتین

خرید مانگا

خرید کتاب از گوگل بوکز

دانلود رایگان کتاب از گوگل بوکز

دانلود رایگان کتاب از آمازون

دانلود رایگان کتاب از گوگل بوکز

کتاب روانشناسی به انگلیسی

کتاب زبان اصلی

کتاب خارجی

رفتن به نوار ابزار